آموزش وردپرس

آموزش وردپرس

آموزش وردپرس به صورت رایگان از مبتدی تا پیشرفته

در حال حاضر بسیاری از کسب و کار ها اینترنتی شده اند و عده ای از کسب و کارها نیز هنوز به روش سنتی عمل می‌کنند. اما شما به عنوان صاحب یک کسب و کار یا یک طراح سایت، نیاز دارید که یکی از روش های طراحی سایت را به صورت کامل بدانید تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید. به این منظور ما در تیم وبداتیس، این آموزش وردپرس را به صورت رایگان برای شما آماده کرده‌ایم. شما پس از دیدن این آموزش می توانید به صورت حرفه ای هر وب سایتی را با وردپرس طراحی و مدیریت کنید. در ضمن این آموزش رایگان وردپرس به زبان فارسی است و توسط تیم وبداتیس تهیه شده است. 

نکته : برای آشنایی اولیه با مبانی وردپرس، پیش از مشاهده دوره می‌توانید توضیحات انتهای همین صفحه را مطالعه کنید.

جلسات دوره رایگان آموزش وردپرس

این آموزش وردپرس، شامل ویدیو و متن است تا به طور کامل تمام مطالب پوشش داده شوند

در این جلسه از آموزش وردپرس به مراحل طراحی سایت، اجزای یک وبسایت، توضیحات کلی در مورد دامنه، هاست، کنترل‌پنل های هاستینگ و سیستم های طراحی سایت خواهیم پرداخت.

دامنه در واقع نام برند کسب و کار یا آدرس سایت شماست. به بیان دیگر دامنه عبارتی است که ما در بخش آدرس مرورگر خود وارد میکنیم تا وارد سایت خاصی شویم.

هاست بستر قرارگیری اطلاعات سایتمان است. در این قسمت از دوره آموزش وردپرس به توضیح هاست و نحوه خرید آن برای راه اندازی سایت وردپرسی خودمان می‌پردازیم.

پس از خرید هاست و دامنه نوبت به اتصال بین هاست و دامنه است. در این جلسه با مفهوم DNS آشنا خواهیم شد و دامنه خودمان را به هاست متصل می‌کنیم.

در این جلسه در مورد محبوب ترین CMS جهان اطلاعات بیشتری کسب می‌کنیم و این سیستم مدیریت محتوا را روی کامپیوتر خود نصب و راه اندازی خواهیم کرد.

دایرکت ادمین یکی از کنترل پنل های گرافیکی سیستم عامل لینوکگس است که در این قسمت از دوره به معرفی این کنترل پنل و نحوه راه اندازی وردپرس روی آن می‌پردازیم.

سی پنل یکی دیگر از کنترل پنل های معروف لینوکس می‌باشد. در این جلسه به معرفی قابلیت های آن و همچنین نحوه نصب وردپرس بر روی این کنترل پنل را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم.

اولین تصویر ما از وردپرس پیشخوان وردپرس است. در انتهای این جلسه شما با بخش های مختلف پیشخوان وردپرس و همچنین منو ابزار مهم وردپرس آشنا خواهید شد.

نوشته یا پست همان محتواها یا مقالاتی هستند که روی وبسایت شما درج می‌شوند. تسلط بر تولید محتوا یکی از مهم ترین عوامل رشد کسب و کارهای اینترنتی است.

در این جلسه به معرفی قسمت برگه‌ها در وردپرس می‌پردازیم و یکی از بزرگتری چالش های افراد تازه‌کار با وردپرس که همان تفاوت برگه با نوشته است را برای همیشه حل می‌میکنیم.

در این مرحله از دوره آموزش وردپرس به معرفی بخش رسانه‌ها و کار با فایل های بارگذاری شده در وردپرس می‌پردازیم. همچنین به ابزارهای این قسمت نیز اشاره خواهیم کرد.

یکی از خصوصیات یک وبسایت فعال و پویا، ارتباط گیری با کاربران است. در این قسمت به بخش دیدگاه‌ها (نظرات) خواهیم رسید و نحوه کار با دیدگاه‌ها را به شما آموزش می‌دهیم.

این جلسه را به آموزش و توضیح افزونه اختصاص دادیم. آپشن ها و امکاناتی که ما بر روی سایت وردپرسی خود داریم بواسطه استفاده از افزونه‌ها قابل اجرا است.

افزونه‌هایی که در این جلسه به شما معرفی می‌کنیم، محبوبیت بسیار بالایی دارند و به شما کمک می‌کنند تا از قابلیت ها و امکانات خوبی در سایت خود بهره‌مند شوید.

انتخاب قالب و نصب آن بر روی وردپرس از مهم ترین قسمت های طراحی سایت است. قالب ها به طور کلی دو نوع هستند که در این جلسه راجع به آنها توضیحات لازم را به شما دوستان ارائه کرده‌ایم.

منوها یا همان فهرست‌ها نقش مهمی را رسیدن کاربران به صفحات هدف خود ایفا می‌کنند. از این رو باید در انتخاب صفحات و همچنین نوع چیدمان دقت کرد.

در این آموزش، علاوه بر اینکه به طور کامل با اهمیت مدیریت کاربر آشنا خواهید شد، می توانید به بهترین شکل ممکن وب سایت خود را برای هر کاربر شخصی سازی کنید.

با مشاهده این جلسه از دوره آموزش وردپرس بسیاری از سوالات شما راجع به تنظیمات و مدیریت قسمت های مختلف ورپرس پاسخ داده خواهد شد.

در این جلسه کمی در مورد گرافیک در وبسایت و نحوه ساخت صفحات گرافیکی در وردپرس صحبت خواهیم کرد و شما را با صفحه ساز قدرتمند المنتور آشنا می‌کنیم.

در جلسه آخر دوره آموزش وردپرس را به پایان می‌رسانیم و کمی در مورد آینده به شما صحبت خواهیم کرد تا در ادامه بتوانید این مسیر را ادامه داده و به موفقیت روز افزون برسید.

CMS یا سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) به زبان ساده و بیانی شیوا برنامه‌ای است که امکان ایجاد یک وبسایت یا سیستم محتوایی بدون داشتن تخصص در زمینه برنامه‌نویسی را برای ما فراهم می‌کند. امروزه سیستم های مدیریت محتوا را به اختصار CMS می‌نامند اما صرفاً CMS ها تحت وب نیستند و فقط برای ثبت محتوا ساخته نشده‌اند. در اصل اگر تخصصی بخواهیم تعریفی از سیستم مدیریت محتوا داشته باشیم میتوان گفت که سیستم مدیریت محتوا برنامه‌ای است که ایجاد، ویرایش، حذف و مدیریت محتوا را از طریق یک رابط کابری مرکزی در اختیار ما قرار می‌دهد.

سیستم های مدیریت محتوا کار ساخت یک برنامه یا نرم افزار تحت وب (وبسایت) را برای برنامه نویسان آسان کرده و همه چیز را بصورت خودکار در اختیار آنها قرار می‌دهند و دیگر نیاز نیست برنامه نویس این سیستم را برای خودش طراحی و کدنویسی کند. برای مثال وبسایت هایی که شما در سطح اینترنت مشاهده می‌کنید مانند بلاگ ها، وبسایت های خبری و مجله‌ای یا حتی وبسایت های فروشگاهی اکثراً از سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند. بسیاری از این وب سایت ها از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده می‌کنند از این رو ما در تیم وبداتیس، آموزش وردپرس را به صورت رایگان به شما آموزش خواهیم داد.

یکی از عمده دلایل استفاده از سیستم مدیریت محتوا ساده سازی کار برای ارائه محتوا و ویرایش آن است. منظور از محتوا صرفاً محتوای متنی برای نوشتن مقاله نیست! تصویر، صوت، ویدئو یا دیگر فرمت های فایل میتواند نوعی محتوا باشد.

در وبسایت های ایستا(ثابت) ما نیاز خاصی به سیستم مدیریت محتوا نداریم چون محتوای این نوع وبسایت ها تغییری نمی‌کند و عملیات خاصی در تایم فریم کوتاه مدت روی آنها انجام نخواهد شد. اما وبسایت های پویا و فعال(داینامیک) به‌ صورت مداوم در حال تغییر صفحات سایت خود هستند و یا محتوای سایت خود را بروزرسانی می‌کنند. حال فکر کنید اگر این نوع سیستم مدیریت محتوا علاوه بر کارهایی که گفته شد به ما قابلیت اضافه کردن امکانات و آپشن های دیگر را نیز در طراحی وبسایت بدهد واقعا عالی است! از این رو بسیاری از صاحبان کسب و کارها از وردپرس برای توسعه کسب و کار خود استفاده می‌کنند.

سیستم مدیریت محتوا از چه بخش هایی تشکیل شده است؟

نمیخواهیم ذهنتان را درگیر مسائل پیچیده کنیم چون شما هدفتان از کار با سیستم مدیریت محتوا در نهایت ساخت یک وبسایت با قابلیت و امکانات ایده‌ال است اما خالی از لطف نیست که بدانید سیستم مدیریت محتوا از چه بخش هایی تشکیل شده است. با نگاه فنی و تخصصی می‌توانیم بگوییم CMS ها از دو بخش اصلی تشکیل شده‌اند. CMA یا برنامه کاربردی محتوا (Control Management Applicant) و CAD یا برنامه کاربردی تحویل محتوا (Control Delivery Applicant). بخش CMA وظیفه آماده سازی بستر برای ساخت محتوا، اعمال تغییرات و یا حذف قسمت هایی از محتوا و بخش CAD وظیفه پردازش و کامپایل کردن اطلاعات محتوایی را به عهده دارد.

ویژگی های سیستم مدیریت محتوا

ویژگی های زیادی از CMS ها در مقالات مختلف نوشته شده اما می‌خواهیم در این بخش چکیده مهم ترین ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوا را برای شما بیان کنیم. از مهم ترین ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوا رابط کاربری ساده و آسان آن است. راحتی کار با برنامه مدیریت وبسایت خیلی مهم است به همین دلیل این مورد جزء فاکتور های اصلی یک سیستم مدیریت محتوا قرار می‌گیرد.
o یک سیستم مدیریت محتوا خوب باید برای توسعه‌ی مطالب در سایت بسیار منعطف باشد و سرعت لازم را برای انتشار یک مطلب در سایت داشته باشد. امکان بعدی دسته بندی کردن محتواها بر اساس طبقه بندی خاص کسب و کار است. همچنین قابلیت اضافه کردن مدیا در کنار متن حائز اهمیت می‌باشد.
o امکان ایجاد Site map (نقشه سایت) برای بحث ایندکس وبسایت، امکان بهینه سازی تصاویر آپلود شده در وبسایت، امکان گزارش گیری های مختلف بازدید، امکان نصب قالب و یا شخصی سازی آن و در کنار همه این موارد در آخر امنیت بالا و بکارگیری الگوریتم های رمزنگاری پیچیده از دیگر ویژگی های یک CMS خوب می‌توان نام برد.
نکته : تمام نکات فوق، را می‌توان در سیستم مدیریت محتوا وردپرس دید و این دلیل برمحبوبیت وردپرس و برگزاری دوره های متعدد آموزش وردپرس است.

انواع سیستم مدیریت محتوا

قبل از معرفی انواع سیستم های مدیریت محتوا، ابتدا باید تعریفی از مفهوم Open Source (متن باز) و SAAS (Software As A Service) داشته باشیم. سیستم ها یا نرم افزارهای Open Source به سیستم هایی گفته می‌شود که رایگان هستند و شما به منابع کدهای آن دسترسی دارید. در این می‌توانید تغییرات دلخواه خود را روی نرم افزار اعمال کنید. سیستم های مدیریت محتوای اشتراکی یا SAAS با نام های سرویس اشتراکی یا اجاره نرم افزار نیز شناخته می‌شوند.این نوع سیستم ها مشابه نرم افزار های متن باز عمل می‌کنند اما اجازه دسرتسی کاربر را به سورس کد نمی‌دهد.

قبل از معرفی انواع سیستم های مدیریت محتوا، ابتدا باید تعریفی از مفهوم Open Source (متن باز) و SAAS (Software As A Service) داشته باشیم. سیستم ها یا نرم افزارهای Open Source به سیستم هایی گفته می‌شود که رایگان هستند و شما به منابع کدهای آن دسترسی دارید. در این می‌توانید تغییرات دلخواه خود را روی نرم افزار اعمال کنید. سیستم های مدیریت محتوای اشتراکی یا SAAS با نام های سرویس اشتراکی یا اجاره نرم افزار نیز شناخته می‌شوند.این نوع سیستم ها مشابه نرم افزار های متن باز عمل می‌کنند اما اجازه دسرتسی کاربر را به سورس کد نمی‌دهد.

وردپرس چیست؟ و آموزش وردپرس چه فوایدی برای ما دارد؟

در بالا توضیحات مختصری در رابطه با وردپرس دادیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا رایگان و تحت وب می‌‍باشد. مت مولنگ در سال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ وردپرس را بصورت رسمی پایه‌گذاری کرد. وردپرس در ابتدا خیلی ساده و صرفاً برای نوشتن مقاله در بلاگ کارایی داشت. اما وردپرس به تدریج نسخه به نسخه پیشرفت کرد و بر قابلیت ها و امکانات خود افزود. بر اساس آمار ویکی پدیا در حال حاضر بیشتر از ۷۶ میلیون وبسایت در جهان جهان با این سیستم مدیریت محتوا قدرتمند و کاربردی پیاده سازی شده‌اند و این آمار همچنان رو به رشد است. از این رو، وردپرس بازار کار بسیار خوبی در ایران و تمام دنیا دارد. تنها کافی است شما آموزش وردپرس را به صورت دقیق بیاموزید.

تاریخچه وردپرس

کمی به عقب برمیگردیم. «مت چارلز مولنوگ» در حقیقت سال ۲۰۰۳ وردپرس را نساخت! در سفری که او به واشینگتن رفته بود پس از عکاسی مطالب را در یک وبلاگ بنام b2/cafelog منتشر کرد. همین تجربه او از سیستم بلاگی که از آن استفاده می‌کرد باعث شد تا به این فکر بیفتد که یک سیستم مدیریت محتوا با معیارهای استاندارد وب و با هدف برآورده کردن نیازهایش طراحی و اجرا کند. سپس او در ژانویه ۲۰۰۳ این مطلب را در وبلاگش اعلام کرد که میخواهد این کار را عملی کند.

مولنوگ سریعاً دست به کار شد و با شخصی بنام «مایک لیتل» تماس گرفت و به کمک هم ساخت وردپرس را از روی وبلاگ b2 استارت زدند. توسعه دهنده اصلی b2 هم بعد از مدتی کوتاه به جمع آنها برای توسعه وردپرس اضافه شد.

در سال ۲۰۰۴ بعد از تأسیس سرویس Ping-O-Matic توسط مولنوگ، رقیب وردپرس یعنی «مووبل تایپ» اعلام کرد که قیمت گذاری هایش را برای خرید اشتراک تغییر داده است. این مسئله باعث شد تا تعداد زیادی از کاربران این سیستم به فکر سیستم جایگزین باشند. مولنوگ هم به خوبی از این فرصت برای رشد وردپرس استفاده کرد. در دسامبر ۲۰۰۴ مولنوگ bbPress یا همان قابلیت ساخت انجمن و تالار گفتگو را عرضه کرد.

سپس مولنوگ در اکتبر ۲۰۰۵ افزونه Akismet را برای جلوگیری از کامنت های اسپم در وردپرس ارائه کرد. در نوامبر ۲۰۰۵ شرکت در پروژه وردپرس از حالت دعوتنامه‌ای خارج شد و مشارکت در آن برای همه آزاد شد. این یکی از مهم ترین و بهترین تصمیم هایی بود که وردپرس را به یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیا تبدیل کرد. در انتها هم در سال ۲۰۰۷ مجله معروف PC World مولنوگ را به عنوان یکی از ۵۰ نفر مهم در اینترنت برگزید.

وردپرس همچنان در حال رشد است و روز به روز به قابلیت ها و امکاناتش اضافه می‌شود. هزاران قالب و افزونه در مخزن وردپرس و همچنین خارج از مخزن وردپرس وجود دارد که برنامه نویسان از نقاط مختلف جهان این افزونه و قالب ها را کدنویسی کرده‌اند و در اختیار کاربران بصورت رایگان یا Premium (حق خرید) قرار داده‌اند.

از همان سال های ابتدایی، یعنی سال ۲۰۰۵ به قدری استقبال از وردپرس بالا بود که بسیاری از تولید کنندگان محتوا به فکر تهیه آموزش وردپرس افتادند. در ابتدا دوره های آموزش وردپرس بسیار ساده و مبتدی بودند اما رفته رفته دوره های وردپرس پیشرفته‌ تر شدند. حال که در سال ۲۰۲۲ هستیم، دوره های بسیار زیادی را در سطح وب خواهید دید اما به جرعت می‌توان گفت دوره آموزش وردپرس وبداتیس یکی از بهترین دوره های آموزش وردپرس در ایران است پس به هیچ عنوان این آموزش وردپرس را از دست ندهید.

ویژگی های وردپرس چیست؟

وردپرس دارای ویژگی های بی‌شماری است. در ادامه به برخی از مهم ترین ویژگی های وردپرس اشاره کرده‌ایم. البته تمام نکات زیر در  دوره حرفه ای آموزرش وردپرس وبداتیس به صورت کامل آموزش داده شده است و تنها برخی از این ویژگی ها را باهم مرور خواهیم کرد.

رابط کاربری بسیار عالی وردپرس

مزیت فوق العاده‌ای که وردپرس در مقابل رقبا خود مثل جوملا و درودپال دارد، رابط کاربری جذاب، راحت و همه فهم آن است. در رابط کاربری وردپرس همه ابزارها در اختیار شما هستند و دسترسی به آنها به سرعت امکان پذیر است. در ثانی بیشتر موفقیت سایت شما به شفافیت و عدم پیچیدگی در قسمت پنل مدیریت و همچنین سمت کاربر بستگی دارد که وردپرس این امکان را برای شما فراهم کرده است تا درصورت نیاز بتوانید سریعاً قالب سایت خود را تغییر دهید. اینجا دقیقا حسن یادگیری و علت اصلی فراگیری یک آموزش حرفه ای وردپرس است.

تنوع و انعطاف پذیری

در این خصوص تنها کافیست به این مورد اشاره کنیم که فقط در مخزن وردپرس بیش از ۵۹ هزار افزونه و حدود ۱۰ هزار قالب تا کنون منتشر شده است که این عدد با اضافه شدن قالب ها و افزونه های غیر رایگان افزایش می‌یابد. در وردپرس شما می‌توانید به راحتی و صرفاً نصب یک افزونه، امکان جدیدی را به سایت خود اضافه کنید و در هر زمان که دیگر نیازی به آن افزونه نبود، آن را غیر فعال کنید.

سئو و بهنیه سازی آسان وردپرس برای موتور های جستجو

وردپرس به صورت کامل بر اساس اصول و قواعد سئو(بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو) پیاده سازی شده است اما این به معنی نیست که دیگر نیازی به انجام کار اضافی در وردپرس برای افزایش بهینه سازی سایتمان انجام ندهیم. در دوره آموزش وردپرس که بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده شده است، ما به بررسی یک افزونه سئو محبوب و قدرتمند در وردپرس می‌پردازیم و این افزونه را بر روی سایت خود نصب و راه اندازی خواهیم کرد.

امنیت مثال زدنی وردپرس!

همانند سئو، امنیت نیز نسبی است. یعنی هیچ فردی نمی‌تواند این ادعا را داشته باشد که امنیت وبسایت من مطلق و ۱۰۰درصدی است زیرا همیشه افرادی به اسم هکر وجود دارند تا الگوریتم های رمزنگاری شده را شکسته و سیستم را رمزگشایی کنند. پس بنابراین امنیت مطلق وجود ندارد. این در حالی است که وردپرس از نسخه های ابتدایی خود تا کنون در زمان بندی های از قبل اعلام شده، هسته خود را بروزرسانی کرده و نسخه جدید وردپرس را منتشر کرده است. در هر نسخه وردپرس موفق شده است تا با کمک کاربران و توسعه دهندگان ثالث از سرتاسر دنیا سیستم خود را در سطح ایمنی بالایی قرار دهد.
به همراه بروزرسانی های وردپرس شما نیز باید در بحث امنیت جدی باشید. بروزرسانی افزونه و قالب ها، استفاده از رمز عبور های قدرتمند، استفاده از افزونه های امنیتی و هاست ایمن عوامل بسیار مهم در مقوله امنیت به شمار می‌آیند.

سرعت و کارایی

این مورد را در اولین جلسه دوره آموزش وردپرس برای شما بیان کردیم. باورش سخت است که تنها در عرض ۵ دقیقه یک وبسایت برای خود راه‌اندازی کنید اما با وردپرس این امر امکان پذیر است. پس از نصب وردپرس نیز زمان زیادی نخواهد برد تا سایت شما به یک وبسایت کامل و جامع تبدیل شود.

پشتیبانی

همانطور که متوجه شدید افزونه ها و قالب های وردپرس را هزاران نفر از سرتاسر دنیا برنامه نویسی و توسعه داده‌اند. به همین دلیل جامعه وردپرس بسیار گسترده است و این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید در گروه ها و یا انجمن های سطح وب، سوالات خود را پیرامون وردپرس مطرح کنید تا پاسخ آن را در سریع زمان ممکن دریافت کنید.
نکته : تمام نکات فوق، را می‌توان در سیستم مدیریت محتوا وردپرس دید و این دلیل برمحبوبیت وردپرس و برگزاری دوره های متعدد آموزش وردپرس است.

آموزش وردپرس برای چه کسانی مناسب است؟

اگر این سوال را از ما بپرسید، اینگونه پاسخ می‌دهیم که وردپرس برای هر شخصی که قصد دارد در دنیای اینترنت کسب و کاری را راه اندازی کند و یا برای خودش یا دیگران وبسایتی را طراحی و پیاده سازی کند مناسب است. اما چرا؟ در پاسخ می‌توان گفت با توجه به محبوبیت بالای وردپرس و هزینه های بسیار کم طراحی سایت با آن، این سیستم مدیریت محتوا در مرکز توجه صاحبان کسب و کار ها است. از این رو بدون درنگ باید آموزش وردپرس را شروع کنید و با تمرین به درآمد بالا برسید و یا وب سایتی برای خود طراحی کنید.

با وردپرس چه سایت هایی را می‌توان طراحی کرد؟

نکته‌ای که حائز اهمیت می‌باشد این است که دیدگاه افراد در نگاه به وردپرس شاید کمی متفاوت باشد. بگذارید اینگونه بگوییم که ممکن است بعضی از طراحان و توسعه دهندگان زبان های برنامه نویسی، وردپرس را یک سیستم آماده با ساختار ناامن و سبک تفسیر کنند و بعضی دیگر از توسعه دهندگان اصلاً این نوع طرز تفکر را ندارند و بدون تعصب به ساختار یا سیستمی از مزایا و خدماتی که وردپرس ایجاد کرده است تعریف می‌کنند.

در وردپرس هرگونه وبسایت یا نرم افزار تحت وبی که در ذهنتان دارید، قابل پیاده سازی است. از وبسایت های فروشگاهی بگیرید تا وبسایت های شرکتی، شخصی، خدماتی، دانلودی، معرفی نمایشی و … را می‌توان با وردپرس طراحی کرد اما تنها چیزی که نیاز دارید، دیدن یک آموزش وردپرس از پایه تا پیشرفته است.

اما این را باید بدانید که وردپرس از قالب های آماده استفاده می‎‌کند یعنی شما اگر بخواهید یک وبسایت با ویژگی های ظاهری و ۱۰۰درصد اختصاصی خودتان طراحی کنید؛ یا باید قالب اختصاصی خودتان در ورپرس را ایجاد کنید یا اینکه سراغ زبان های برنامه نویسی بروید تا بتوانید سایتتان را هماهنگونه که می‌‌خواهید بالا آورید.

پس از این دوره آموزش وردپرس، چه سایت هایی را می‌توان با وردپرس طراحی کرد؟

پس از این آموزش شما توانایی این را خوهید داشت که یک وبسایت با سیستم مدیریت محتوا وردپرس برای خودتان یا دیگران راه اندازی کنید. قطعاً با دیدن یک دوره آموزشی وردپرس این انتظار را نباید داشته باشید که بتوانید یک وبسایت شبیه دیجی کالا طراحی کنید! شما پس از این دوره باید بر تجربه خود بیفزایید و مهارت خود را در وردپرس ارتقاء دهید. اما نگران نباشید، پس از این دوره اموزش وردپرس رایگان، شما می توانید با تهیه دوره حرفه‌ ای وردپرس وبداتیس و دیدن دوره آموزش المنتور هر وب سایتی را به سادگی طراحی کنید.

پیش‌نیاز دوره

برای شرکت در دوره نیاز به هیچ پیش‌نیازی ندارید😉 فقط کار عمومی با کامپیوتر، انگیزه و همت با چاشنی علاقه برای گزارند این دوره آموزش وردپرس کفایت می‌کند. پس همین حالا شروع به یادگیری کنید.

موارد مورد نیاز برای راه‌اندازی یک وبسایت

در دوره بیشتر راجع به به این موضوع صحبت خواهیم کرد. اما اگر بخواهیم توضیح مختصری خدمت شما عرض کنیم؛ یک وبسایت در مرحله اول نیاز به یک برنامه یا هدف گذاری دارد، سپس هاست و دامنه، قالب و تهیه افزونه های سایت موارد لازم ما برای شروع کار طراحی سایت هستند.

از این رو، در این آموزش وردپرس ما مبانی پایه را در قالب چلسه اول به شما توضیح خواهیم داد. پس از دیدن جلسه اول، شما را با وردپرس آشنا خواهیم کرد. پس جای هیچ نگرانی نیست، زیرا دوره آموزش وردپرس وبداتیس، جامع ترین دوره آموزش وردپرس از مبتدی تا پیشرفته است و در این مسیر شما پشتیبانی رایگان ما را خواهید داشت.

مزایای گذراندن دوره آموزش وردپرس چیست؟

مهم ترین مزیت بدست آوردن تخصص و یا ارتقاء سطح شما در زمینه طراحی سایت با وردپرس است. در این دوره به مقدمات وردپرس می‌پردازیم و یک به یک قابلیت ها و امکانات وردپرس را بررسی و به شما آموزش می‌هیم. مزیت بعدی این است که با مباحث هاست و دامنه آشنا خواهید شد و ذهنیت شما نسبت به ارتباط ساختاری دنیای اینترنت و وبسایت های جهان ساخته خواهد شد.

مزیت دیگر گذارند این دوره، کسب در آمد بالا از طراحی سایت با وردپرس است. شما پس از آنکه این دوره آموزشی وردپرس را گذراندید، می‌توانید به صورت فریلنسری یا کار حضوری در یک شرکت مشغول به کار شوید و در آمد خود را به عنوان شغل اول یا دوم داشته باشید.

آیا امکان نصب وردپرس بر روی کامپیوتر شخصی وجود دارد؟

بله. اگر با اصطلاح هاست محلی یا همان Localhost آشنا باشید، می‌دانید که می‌توانید کامپیوتر خودتان را تبدیل به یک وب سرور کنید و بستر راه اندازی سایت خود را بسازید. در جلسه پنجم دوره، به توضیح بیشتر در مورد وردپرس می‌پردازیم و آن را روی کامپیوتر خود نصب می‌کنیم. اگر با تعاریف یا اصطلاحات تخصصی که در این مطالب برای شما آورده‌ایم آشنایی ندارید، اصلا نگران نباشید زیرا در این دوره خیلی از سوالات شما پاسخ داده خواهد شد. فقط کافیست که شروع کنید و از این فرصت یادگیری رایگان وردپرس به خوبی استفاده کنید.