در این جلسه از دوره رایگان آموزش وردپرس، به معرفی و آموزش بخش رسانه در وردپرس خواهیم پرداخت. یادگیری این بخش در وردپرس به شما کمک می کند تا بتوانید مدیریت بهتری بر روی فایل ها، تصاویر، ویدئو ها و انواع فایل های دیگر که بر روی وردپرس بارگذاری می کنید، داشته باشید. تسلط کامل شما بر این بخش، می تواند به مدیریت بهتر محتوا و مدیریت بهتر کاربران کمک کند، پس در ادامه با همراه باشید.

رسانه در وردپرس چیست؟

رسانه در وردپرس همان کتابخانه قرارگیری فایل های بارگذاری شده است. هر فایلی اعم از تصویری، ویدئویی، صوتی، متنی، نوشتاری و … را که بر روی وردپرس بارگذاری کنید، می توانید از قسمت رسانه ها به آن دسترسی داشته باشید و آنها را مدیریت کنید. این مدیریت شامل مشاهده فایل، ویرایش آن و یا حذف آن است. شما در رسانه علاوه بر مدیریت فایل ها می توانید فایل مورد نظر خودتان را در رسانه های وردپرس سایت خود بارگذاری کنید.

اهمیت مدیریت رسانه در وردپرس

کاربران بعد از ورود به سایت شما در کنار نوشته های شما، تصاویر یا ویدئوهایی را مشاهده می کنند. این تصاویر و ویدئو ها باید جذابیت کافی با هدف جذب مخاطب را داشته باشد. در اصل می تواند گفت رسانه دیداری شما تصاویر و ویدئوهایی هستند که شما در سایت وردپرسی خود قرار داده اید. این فایل ها باید به‌گونه‌ای درست مدیریت شود تا بستر برای گسترش کسب و کار شما در آینده منعطف باشد.

اهمیت دیگر رسانه در وردپرس، در سئو وب سایت شما است. هرچه محتوای شما از لحاظ رسانه ای غنی تر باشد، شانس شما برای دیده شدن در نتایچ جستجو بیشتر خواهد بود. پس این بخش از آموزش رسانه در وردپرس را از دست ندهید تا بتوانید وب سایت بهینه داشته باشید و کاربران را از خود راضی نگه دارد.

مدیریت رسانه ها در وردپرس

به‌صورت کلی وقتی شما قصد دارید در یک صفحه از سایت خود یک تصویر یا یک فایلی قرار دهید، در وردپرس می توانید به دو روش عمل کنید. روش اول این است که از طریق همان صفحه کتابخانه پرونده چند رسانه ای وردپرس را باز کرده و فایل خود انتخاب یا از سیستم عامل خود بارگذاری کنید. روش دوم این است که ابتدا فایل یا تصاویر خود را از قسمت “رسانه ها > افزودن” در وردپرس بارگذاری کرده و سپس از قسمت انتخاب پرونده چند رسانه ای همان صفحه، فقط فایل را انتخاب کنید.

در هر صورت فرقی نمی کند که از چه روشی برای بارگذاری تصویر در کتابخانه پرونده چند رسانه ای وردپرس استفاده می کنید بلکه این مهم است که بدانید چه عملیات هایی برای مدیریت بهتر رسانه در وردپرس را باید انجام دهید.

بارگذاری یک فایل در رسانه های وردپرس

برای بارگذاری یک تصویر یا هر فایلی که قصد دارید در رسانه های سایت خود قرار دهید، از قسمت رسانه روی گزینه “افزودن” کلیک کنید.

سپس در این صفحه با کلیک روی گزینه “گزینش پرونده ها” فایل مورد نظر خود را انتخاب و بارگذاری نمایید.

در این قسمت باید یه یک نکته توجه کنید. همانطور که در تصویر زیر می بینید، ما میزان حجم آپلود یک فایل در وردپرس را به ۱۰۰ مگابایت افزایش داده ایم. این عدد بصورت پیشفرض هنگامی که برای اولین بار وردپرس را نصب می کنید، ۲ مگابایت می باشد. برای افزایش این مقدار از آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس می توانید این کار را انجام دهید.

کتابخانه رسانه در وردپرس

پس از اینکه فایل خود را از طریق گزینه افزونه به رسانه ها اضافه کردید، از قسمت رسانه طبق تصویر زیر روی گزینه “کتابخانه” کلیک کنید.

نمایش فایل های رسانه سایت وردپرسی

در این صفحه شما تمامی فایل هایی را که بر روی سایت خود بارگذاری کرده اید را مشاهده می کنید. فایل هایی از جمله تصویری، صوتی، ویدئویی و مستندات از این دسته محسوب می‌شوند. با کلیک روی آیکن های نوع نمایش می توانید نحوه نمایش فایل ها را به لیستی یا شبکه ای تغییر دهید.

در کنار نوع نمایش، گزینه های فیلتر براساس نوع فایل و تاریخ بارگذاری فایل ها قرار دارد. دقت کنید که تاریخ ها به صورت ماهانه می باشد و بصورت روزانه شما قادر به فیلتر نمایش فایل های خود نیستید.

قابلیت بعدی که در بخش رسانه در وردپرس به آن دسترسی دارید، انتخاب دسته جمعی و حذف فایل هاست. برای اینکار باید روی گزیه انتخاب دسته جمعی کلیک و سپس با گرفتن دکمه Ctrl روی کیبورد و انتخاب فایل ها، آنها را حذف نمایید.

برای اینکه بتوانید جزئیات و امکانات بیشتری از ویرایش و مشاهده فایل های داخل رسانه خود داشته باشید، باید روی آنها کلیک کنید تا صفحه مشاهده آنها برای شما نمایش داده شود. در اینجا ما روی یکی از تصاویر کلیک خواهیم کرد.

ویرایش فایل رسانه در وردپرس

در صفحه نمایش یک فایل، اطلاعات مربوط به فایل مورد نظر به همراه دسترسی عملیات های مختلف روی فایل را مشاهده می کنید. در قسمت سمت چپ بالا، اطلاعات کلی از توضیحات بیشتر فایل شامل: تاریخ بارگذاری، کاربر بارگذاری کننده فایل، نام پرونده، نوع پرونده یا فرمت آن، حجم فایل و ابعاد آن به پیکسل را در اختیار دارید.

در قسمت فیلد های سمت چپ، شما می توانید برای تصویر خود یک متن جایگزین تعیین کنید. متن جایگزین تأثیر بسازی در عملکرد سئو سایتان و نمایش فایل به کاربران زمانی که تصویر لود نمی شود، خواهد داشت. همچنین در این قسمت عنوان فایل، توضیح مختصر و توضیح بلند قرار دارد که می توانید به دلخواه برای فایل تصویری خود این مقادیر را کامل کنید.

مورد مهمی که در این مقادیر قرار دارد، نشانی یا آدرس لینک تصویر یا فایل شماست. این لینک برای شما کاربرد مهمی خواهد داشت. اگر قصد دارید در صفحه جداگانه فایل را باز کنید یا اینکه فقط این تصویر را برای دیگران از پلتفرم های دیگر ارسال کنید، باید از این لینک استفاده کنید.

به علت اینکه بیشتر فایل هایی که شما در سایت خود بارگذاری می کنید از نوع تصویری هستند، ما اینجا به توضیح ویرایش فایل تصویری خواهیم پرداخت. با کلیک روی گزینه ویرایش تصویر، همانند تصویر زیر پنجره جدید برای شما نمایش داده می شود که در اینجا می توانید با استفاده از ابزار هایی که وردپرس در اختیارتان قرار داده است، تصویر خود را ویرایش کنید.

این ابزارها شامل تغییر سایز تصویر، چرخش تصویر، برش تصویر و تغییر نسبت ابعاد تصویر است که در اختیار دارید. اگر کمی با نرم افزار های گرافیکی مانند Photoshop یا حتی Paint کار کرده باشید قطعا کارایی این ابزار ها برای شما آشناست.

در این مقاله به آموزش قسمت رسانه در وردپرس پرداختیم و توضیحات لازم را برای آشنایی و کار با این قسمت به شما عزیزان ارائه کردیم. شما برای بهبود بخش رسانه های وب سایت وردپرسی خود، می‌توانید از طریق لینک https://webdatis.com/reduce-the-size-of-images/ مقاله روش های کاهش حجم تصاویر وب سایت را مطالعه کنید. امیدواریم که جلسه یازدهم از دوره آموزش رایگان وردپرس، یعنی آموزش بخش رسانه در وردپرس برای شما مفید بوده باشد. نظرات و سوالات خود را در پایین همین صفحه از ما بپرسید.

جلسه بعدی

جلسه دوازدهم: آموزش دیدگاه در وردپرس – مدیریت نظرات در سایت

جلسه قبلی

جلسه دهم: آموزش برگه ها در وردپرس – تفاوت برگه و نوشته در وردپرس

امتیاز شما به این مقاله