در این آموزش قصد داریم به بحث تنظیمات در وردپرس بپردازیم و آموزش تنظیمات و بخش مدیریت وردپرس را خدمت شما ارائه دهیم. این هجدهمین جلسه از دوره رایگان آموزش وردپرس است و شما تا به اینجای کار آشنایی کلی با وردپرس پیدا کرده اید. با مشاهده این جلسه  بسیاری از سوالات شما در رابطه با بخش تنظیمات وردپرس و مدیریت بخش های مختلف در وردپرس پاسخ داده خواهد شد.

در این مقاله چه می‌خوانید؟

تنظیمات در وردپرس

یکی از مهم ترین بخش ها و ابزار های داخل پیشخوان مدیریت، قسمت تنظیمات وردپرس است. تنظیمات و مدیریت کلی بسیاری از مواردی که در جلسات گذشته دوره وردپرس خدمت شما توضیح داده شد، در این قسمت قرار دارد. یک وردپرس کار حرفه ای باید به بخش تنظیمات وردپرس کاملا مسلط باشد زیرا گاهی اوقات مسائلی در وردپرس پیش می آید که رفع آنها بوسیله بخش تنظیمات در وردپرس انجام خواهد شد.

آموزش بخش مدیریت تنظیمات وردپرس

بخشی از تنظیمات ابزار های مدیریتی وردپرس در خود قسمت های مربوط به آن قرار دارد. برای مثال در قسمت دیدگاه های وردپرس، تنظیمات مربوط به پذیرفتن یا نپذیرفتن هر دیدگاه داخل خود قسمت دیدگاه ها قرار گرفته است ولی تنظیمات ثانویه آن در نوار ابزار کناری و قسمت “تنظیمات” جای داده شده است. بیشتر از این کلی گویی نمی کنیم و به سراغ آموزش بخش تنظیمات در وردپرس خواهیم رفت. تنظیمات در وردپرس شامل ۷ زیر مجموعه است که در ادامه بصورت مفصل هر کدام را برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد.

تنظیمات عمومی در وردپرس

همانطور که از اسم این بخش مشخص شده، تنظیمات عمومی وبسایت شما در وردپرس از این قسمت قابل مدیریت است. اگر می خواهید در آینده به هر بخشی که از تنظیمات نیاز پیدا کردید، سریعاً دست پیدا کنید، کافی است از طریق نام آن بخش، قسمت مربوطه را به حافظه بسپارید.

۱- عنوان سایت در بخش تنظیمات عمومی

شما با تغییر این فیلد می توانید نام وبسایت خود را تغییر دهید. نام وبسایت شما همان اسم برند یا نام کسب و کارتان است. مثلا وبداتیس نام کسب و کار ما است.

۲- معرفی کوتاه

از طریق این فیلد در تنظیمات عمومی می توانید یک توضیحات کوتاه یا به عبارت دیگر معرفی کوتاه از سایت خود داشته باشید. اگر برای این موضوع بخواهیم مثالی برایتان بزنیم؛ هنگامی که سایت وبداتیس را باز می کنید، موس خود را روی تب مرورگر سایت وبداتیس برای چند ثانیه نگه دارید. با اینکار نام وبسایت و توضیحات وبسایت وبداتیس برای شما نمایان خواهد شد.

ضرورت وجود معرفی کوتاه به این دلیل است که شما برای معرفی سایت خود یک جمله برای ارائه باید داشته باشید. این جمله مشخص کننده نوع کسب و کار شما و هویت برند شماست. مثلا معرفی کوتاه یک فروشگاه اینترنتی بدین صورت خواهد شد: فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل

۳- نشانی وردپرس (URL)

آدرس نشانی وردپرس، لینک یا آدرسی است که فایل های هسته وردپرس در آن قرار دارند. درصورتی که سایت شما روی دامنه اصلی بالاست این آدرس را تغییر ندهید. فقط زمانی تغییر این ادرس جایز است که شما قصد تغییر دامنه اصلی سایت خود را داشته باشید که با اینکار باید هم آدرس نشانی وردپرس و هم آدرس نشانی سایت را دقیقاً مثل یکدیگر تغییر دهید.

۴- نشانی سایت (URL)

نشانی سایت همان آدرسی است که می خواهید کاربران به هنگام وارد کردن دامنه شما در مرورگرشان، سایت شما را مشاهده کنند. این آدرس URL اصلی سایت شماست که باید با دامنه شما هماهنگ باشد. مجدداً مثل مورد سوم اگر قصد تغییر دامنه را روی وبسایت خود ندارید، این دو لینک یعنی آدرس نشانی وردپرس و نشانی سایت را تغییر ندهید.

۵- آدرس ایمیل مدیریت

این فیلد مربوط به آدرس ایمیل مدیریت وبسایت است. تمامی فعل و اتفاقاتی که در وبسایت وردپرسی شما رقم می خورد به این ایمیل ارسال خواهد شد. به عبارت دیگر تنها روش ارتباط هسته وردپرس سایت شما با شخص خودتان همین آدرس ایمیلی است که در این فیلد قرار دارد.

این فیلد را شما هنگام نصب وردپرس تکمیل کرده اید. اگر اشتباهی رخ داده و ایمیل شما درست نیست می توانید ایمیل را تغییر داده و بوسیله احراز هویت ایمیلی، تغییرات خود را اعمال کنید.

۶- عضویت

با زدن تیک عضویت امکان عضویت کاربران را در سایت خودتان فراهم می کنید. توجه داشته باشید که اگر این تیک را نزنید، هیچ کاربری امکان ثبت نام در سایت شما را نخواهد داشت و صرفاً می تواند مشاهده کننده باشد.

۷- نقش پیش فرض کاربر تازه

همانطور که در جلسات گذشته راجع به نقش ها و سطوح دسترسی کاربران در وردپرس صحبت کردیم، می دانید که هر کاربری که در سایت شما ثبت نام کند، یک سطح دسترسی خواهد داشت. با استفاده از این فیلد می توانید مشخص کنید کاربرانی که در سایت شما ثبت نام می کنند چه نقشی داشته باشند. عموماً این نقش باید همان پیشفرض یعنی “مشترک” باشد.

برای آشنایی بیشتر با بخش مدیریت کاربران و آشنایی بیشتر با هر نقش می‌توانید به جلسه هفدهم: آموزش مدیریت کاربران سایت در وردپرس مراجعه کنید.

۸- زبان سایت

با استفاده از تغییر این فیلد می توانید زبان اصلی سایت خود را تغییر دهید. زبان مدیریت نیز همزمان با تغییر این فیلد تغییر خواهد کرد. برای مثال اگر زبان محلی را روی English بگذارید، تمامی قسمت ها چپ چین شده و زبان انگلیسی خواهد شد.

۹- زبان محلی

همچنین از طریق این فیلد می توانید زمان محلی سایت خود را تغییر دهید. اگر وبسایت شما در ایران است و همه یا اکثر کاربران شما در ایران هستند، زمان محلی سایت خود را روی “تهران” قرار دهید.

۱۰- ساختار تاریخ

با استفاده از این فید می توانید ساختار تاریخ و نمایش آن را در سایت تغییر دهید. وردپرس برای شما ساختارهای استاندارد را در نظر گرفته است که می توانید به دلخواه یکی از آنها را انتخاب کنید.

۱۱- ساختار زمان

فیلد ساختار زمان نیز همانند ساختار تاریخ است. در این قسمت نیز شما می توانید ساختار و فرمت نوشتاری زمان را تغییر دهید. پیشنهاد می شود که روی پیشفرض بگذارید.

۱۲- روز اغازین هفته

از طریق این فیلد نیز می توانید روز آغازین هفته را مشخص کنید که پیشفرض خود وردپرس بر اساس منطقه زمانی روی “شنبه” است.

تنظیمات قسمت نوشتن در وردپرس

همانند بخش تنظیمات و عمومی، در این قسمت همانطور که از نامش مشخص است؛ تنظیمات مربوط به نوشته ها و مقالات قرار گرفته است. البته صرفاً تنظیمات مقالات در این قسمت وجود ندارد و بخش دیگری نیز وجود دارد که به آن حتما اشاره می کنیم.

۱- دسته بندی پیش فرض نوشته ها

در جلسه مربوط به نوشته ها و مقالات، توضیحاتی دادیم که برای یادآوری آنها مجدداً به آن اشاره می کنیم. در قسمت دسته بندی نوشته ها، یک دسته بندی وجود دارد که شما نمی توانید آن را حذف نمایید. زمانی که برای اولین بار وردپرس را نصب کنید، نام این دسته بندی، “دسته بندی نشده” است. تعجب نکنید! نام این دسته بندی اینطور در نظر گرفته شده. حال می پرسید چرا؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که وردپرس در درون پایگاه داده خود جداولی دارد که هر کدام از آنها مربوط به بخش مشخصی از وبسایت شماست. مثلا یک جدول در پایگاه داده وردپرس بنام Users وجود دارد که مربوط به کاربران سایت شماست. اما نکته مهم اینجاست که در یکسری از جداول پایگاه داده وردپرس، یک ردیف بصورت پیش‌فرض یا بهتر بگوییم یک فیلد بصورت پیش‌فرض باید وجود داشته باشد.

این فیلد همیشگی است و اگر وجود نداشته باشد، سیستم و کارایی وردپرس دچار تداخل می شود. ضرورت وجود این فیلد به نوع برنامه نویسی و هسته وردپرس برمیگردد که در ایجا کاری به آن نداریم. دسته بندی در نوشته ها نیز از همین قانون پیروی می کند. اگر همه دسته بندی های نوشته های خود را پاک کنید، در آخر یک دسته باقی خواهد ماند که نمی توانید آن را حذف کنید. آن دسته، دسته اصلی نوشته های سایت شماست که بصورت پیش‌فرض در پایگاه داده قرار گرفته است.

با استفاده از تنظیماتی که در این بخش وجود دارد می توانید مشخص کنید دسته بندی اصلی نوشته های سایت شما کدام دسته باشد. با انتخاب دسته مدنظرتان، آن دسته به عنوان دسته بندی اصلی سایت شما شناخته شده و دیگر قابلیت حذف ندارد.

۲- ساختار پیش فرض نوشته ها

مانند مورد قبلی مجدداً در جلسه آموزش نوشته ها در وردپرس به شما عزیزان توضیحات مربوط به ساختار وردپرس را دادیم. اگر آشنایی کافی با ساختار نوشته های وردپرس را ندارید می توانید آموزش نوشته ها در وردپرس را در این اینجا مشاهده کنید.

در این قسمت می توانید مشخص کنید که بصورت پیشفرض وقتی نوشته جدیدی اضافه می کنید چه ساختاری داشته باشد. این گزینه فقط برای این است که کار شما راحت شده و دیگر به تغییر دستی برای نوشته های خود نیاز نداشته باشید.

۳- فرستادن با ایمیل

وردپرس برای ما امکانی را در نظر گرفته که بسیار جالب است. درصورتی که دسترسی شما به پنل مدیریت قطع است و یا در یک مقطع زمانی امکان وارد شدن به پنل مدیریت وردپرس خود را ندارید، می توانید با کانفیگ و تنظیمات ایمیل قابلیتی را فراهم کنید که با نوشتن متن مقاله یا نوشته و ارسال آن از طریق ایمیل خود به ایمیل وارد شده در این قسمت، بصورت خودکار و اتوماتیک نوشته خود را بر روی سایت منتشر کنید. البته استفاده از این مورد شاید خیلی کم باشد اما گاهی اوقات می تواند کمک کننده باشد.

تنظیمات قسمت خواندن در وردپرس

در بخش تنظیمات و خواندن، تنظیمات مربوط به مدیریت بخش خواندن وبسایت که مربوط به برگه و ها و نوشته ها و همچنین ایندکس صفحات سایت توسط گوگل می باشد قرار گرفته است.

۱- نمایش صفحه اصلی (برگه نخست سایت و برگه وبلاگ)

با استفاده از این تنظیم می توانید مشخص نمایید که برگه اصلی سایت شما کدام مورد باشد. اگر گزینه اول یعنی “آخرین نوشته های شما” را تیک بزنید؛ هنگامی سایت شما با دامنه www.example.com توسط کاربر بارگزاری می شود، لیست آخرین نوشته های سایت شما برای او به نمایش در می آید. اگر گزینه دوم یعنی “انتخاب یک برگه یکتا” را تیک بزنید؛ باید صفحه نخست سایت خود را بگویید که از کدام برگه فراخوانی شود. برای اینکار باید از قبل برگه ای برای صفحه نخست سایت خود آماده کرده باشید و سپس از اینجا آن را فراخوانی کنید.

برای بلاگ نیز به همین شکل است. در اکثر وبسایت هایی که در سطح وب مشاهده می کنید، سایت دارای یک صفحه اصلی و یک صفحه ای است که آخرین مقالات وبسایت در آن فراخوانی شده است. در قسمت دوم می توانید انتخاب کنید که کدام برگه به بلاگ متصل شود.

۲- بیشترین تعداد نوشته ها در هر برگه وبلاگ

با افزایش یا کاهش مقدار این فیلد می توانید مشخص کنید که تعداد نمایش نوشته های شما در صفحه بلاگ چه تعداد باشد. مثلا اگر عدد روی ۱۰ تنظیم شود، هنگامی که صفحه بلاگ سایت خود را باز کنید، ۱۰ مقاله یا نوشته در صفحه مشاهده می کنید و بقیه بصورت صفحه بندی شده یا اصطلاحاً Paginate شده در صفحات بعدی به شما نمایش داده خواهد شد. به عبارت دیگر در هر صفحه ۱۰ مقاله جای می گیرد.

۳- بیشترین تعداد نوشته ها در خوراک

پیش نیاز این مورد این است که ابتدا بدانید خوراک یا Feed یا همان RSS به چه معناست ؟ برای یادگیری بیشتر در مورد خوراک ها می توانید از طریق لینک گذاشته شده در متن تنظیمات اطلاعات بیشتری راجع به فیدها بدست بیاورید اما به خاطر اینکه جمع آوری اطلاعات ممکن است کار دشواری باشد همینجا برایتان توضیحات مختصری از خوراک ارائه می دهیم.

خوراک Feed یا RSS چیست؟

اگر بخواهیم بگوییم خوراک Feed به چه معناست از مثال همین صفحه شروع می کنیم. در همین صفحه که در حال خواندن متن مقاله آموزشی دوره هستید را بدون سربرگ (هدر) و فوتر و سایبار و متن های تبلیغاتی، بدون لوگو و بدون هیج رنگ و قالب خاصی در نظر بگیرید. در این صورت فقط متن این مقاله آموزشی باقی می ماند. یعنی به عبارتی خوراک یا Feed متنی خالص همین مقاله یا پست خواهد شد.

کاربرد خوراک ها یا فید ها که اصطلاحاً به مجموعه اینها RSS گفته می شود در این است که کاربران بسیاری روزانه ساعت های زیادی را در اینترنت صرف خواندن و یا پیدا کردن مقالات و نوشته های مختلف می کنند. برای اینکه این زمان بصورت بهینه استفاده شود، می توانند با استفاده از فعال سازی RSS خوان یا فید خوان اخرین فید ها (پست نوشته ها مثل همین مقاله) را از سایت هایی که RSS را روی انها فعالسازی کرده اند، دریافت نمایند. بدون باز کردن وبسایت زمان و همچنین هزینه مصرف پهنای باند اینترنت برای کاربران کاهش می یابد.

همانند مورد قبلی که میزان تعداد مشاهده نوشته ها در صفحه بلاگ را مشخص کردیم، در اینجا می توانید میزان تعداد مشاهه خوراک در هر صفحه به کاربران را مشخص کنیم. تنظیم این عدد اختیاری است اما سعی کنید همانند عدد نوشته ها باشد.

۴- برای هر نوشته در خوراک، شامل

در این قسمت از تنظیمات خواندن شما می توانید مشخص کنید که در هر خوراک متن کامل مقاله شما به کاربران نمایش داده شود یا اینکه متن خلاصه ای از نوشته شما به کاربران نمایش داده شود.

۵- نمایش به موتورهای جستجو

این گزینه بسیار بسار مهم است. توجه کنید که می تواند تیک زدن این گزینه یا تیک نزدن آن تأثیر خیلی زیادی در رتبه سئو سایت شما داشته باشد. با فعال کردن این گزینه به گوگل و سایر موتور های جستجو در اینترنت می فهمانید که سایت من را ایندکس نکنند. یعنی هیچ محتوایی از سایت من در حال حاضر نباید ایندکس و در جستجوها به کاربران نمایش داده شود.

نکته اینجاست که اگر سایت شما تازه متولد شده و هم اکنون قصد راه اندازی و طراحی سایت خود را دارید حتماً این گزینه را تیک بزنید. زیرا ممکن است در طول طراحی سایت خود شما بسیاری از برگه ها و صفحات مختلف سایت خود را ویرایش و یا حذف نمایید. حال اگر تیک این گزینه را نزده باشید، در حین حذف و اضافه کردن برگه و صفحات مختلف، گوگل این صفحات را ایندکس می کند و به کاربران نمایش می دهد.

ولی این درحالی است که ممکن است شما چند ساعت بعد یا روز های بعدی آن صفحه را حذف کرده باشید. در این صورت با باز کردن آن صفحه توسط کاربر به او ارور ۴۰۴ داده می شود. این یک اشتباه بزرگ است که اگر تعداد این موارد زیاد شود، گوگل سایت شما را بصورت منظم ایندکس نخواهد کرد و ممکن است سایت شما را به عنوان یک سایت بی نظم شناسایی و در کل رابطه تان با گوگل خطشه دار شود.

پس از پایان طراحی و حذف و اضافات صفحات سایت خود، این تیک را بردارید و اجازه دهید تا گوگل صفحات سایت شما را ایندکس کند. پس از برداشتن این تیک مقداری زمان می برد تا گوگل دوباره به سراغتان بیاید و مجدداً صفحات سایتتان را ایندکس کند. پس صبور باشید😉

تنظیمات قسمت گفتگو در وردپرس

در قسمت تنظیمات گفتگو، شما می توانید تنظیمات و عملیات های مدیریتی بیشتری را بر روی دیدگاه های سایت خود داشته باشید.

۱- تنظیمات پیشفرض نوشته

در قسمت تنظیمات پیش‌فرض نوشته ها قابلیت های مختلفی برای نوشته های شما وجود دارد که می توانید آنها را فعال کنید.

کوشش برای آگاه کردن همه وبلاگ هایی که پیوندشان در این نوشته است:

کوشش برای آگاه کردن همه وبلاگ هایی که پیوندشان در این نوشته است به این معناست که وردپرس قابلیتی برای شما می تواند فعال کند تا درصورتیکه از پیوند یا لینک یک وبلاگ خارجی در مقاله خود استفاده کردید، آن وبلاگ را از طریق ایمیل آگاه کنید.

 اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه:

 برای تیک دوم در این قسمت دقیقاً برعکس مورد اول است. با تیک زدن این گزینه شما این اجازه را به دیگر وبلاگ ها می دهید تا اطلاع رسانی جهت گذاشتن لینک را به شما انجام دهند.

اجازه به دیگران برای ثبت دیدگاه‌ها روی نوشته‌های تازه:

با زدن تیک سوم این امکان را به کاربران می دهید که در انتهای نوشته های سایت شما، دیدگاه خود را بتوانند درج کنند. دقت داشته باشید که اگر این تیک را نزده باشید، کسی امکان گذاشتن کامنت و نظر در زیر پست های بلاگ شما را ندارد. ضمناً این گزینه و تیک در هر نوشته وجود دارد که شما بتوانید برای هر نوشته این مورد را در درسترس قرار دهید.

۲- دیگر تنظیمات دیدگاه

در این بخش ۸ مورد و تنظیم وجود دارد که همگی آنها برای دیدگاه ها و تنظیمات نظرات سایت شما است.

نویسنده‌ٔ دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد:

اگر این گزینه را تیک بزنید، کسی که در حال نوشتن دیدگاه و نظر خود در زیر نوشته شماست حتما باید نام و ایمیل خود را وارد نماید. یعنی این دو فیلد برای او جهت ثبت دیدگاهش الزامی می شود.

کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند:

اگر می خواهید کاربران سایت شما قبل از اینکه دیدگاه خود را ثبت کنند، در سایت ثبت نام کرده باشند، تیک گزینه دوم از این بخش را بزنید.

بستن خودکار دیدگاه‌ها در نوشته‌های قدیمی‌تر از n روز

با زدن تیک گزینه سوم این امکان برای سایت شما فراهم می شود که قابلیت ثبت دیدگاه برای دیدگاه های قدیمی تر از n روز بصورت خودکار بسته شود.

نمایش جعبه انتخاب کوکی‌های دیدگاه‌ها، اجازه برای تنظیم کوکی‌های نویسنده دیدگاه:

با زدن تیک این گزینه بخشی در پایین قسمت ورود کامنت ظاهر میشود که نوشته است “نام، ایمیل و سایت مرا برای دفعات بعد که دیدگاه مینویسم در مرورگر ذخیره کن ” که شخص هر بار که می‌خواهد دیدگاه بنویسد، لازم نباشد تا مشخصات خود را وارد کند.

فعال‌کردن دیدگاه‌های تودرتو با عمق n دیدگاه:

با تیک زدن این گزینه و تنظیم عدد بین ۰ تا ۱۰ می توانید مشخص کنید که تا چند مرحله کاربران بتوانند دیدگاه های تو در تو و عمیق ایجاد کنند. هر کسی که به دیدگاه دیگری پاسخی می دهد یک عمق ایجاد می شود.

صفحه‌بندی دیدگاه‌ها با n دیدگاه در هر صفحه و (آخرین/اولین) صفحه به‌صورت پیش‌فرض نشان داده‌شود:

با تیک زدن این گزینه می توانید مشخص کنید اگر دیدگاه های یک نوشته از n تعداد بالاتر رفت، برای دیدگاه ها صفحه بندی یا Pagination ایجاد شده و آخرین یا قدیمی ترین دیدگاه در ابتدای دیدگاه ها نمایش داده شود.

نمایش دیدگاه‌های (کهنه تر/تازه تر) در هر صفحه:

با انتخاب یکی از گزینه های کهنه تر یا تازه تر در این مورد هم می توانید مشخص کنید که در هر صفحه از Pagination (صفحه بندی) دیدگاه ها، کدام نوع دیدگاه ها در صدر باشند.

۳- برایم ایمیل بفرستید هرگاه

با فعال کردن این دو گزینه می توانید مشخص کنید که برایتان ایمیل ارسال شود یا خیر.

کسی دیدگاهی نوشته است:

در صورتیکه که تیک این گزینه را بزنید، هرگاه کسی دیدگاهی روی سایت شما ثبت نماید، برای شما از طرف هسته وردپرس یک ایمیل اطلاع رسانی ارسال خواهد شد.

دیدگاهی نیازمند بررسی است:

با تیک زدن این گزینه نیز هرگاه دیدگاه به حالت بررسی دربیاید، برای شما یک ایمیل اطلاع رسانی ارسال خواهد شد.

۴- پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود

در این بخش نیز شما با دو مورد روبرو هستید. تنظیم کردن این بخش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. با دقت این مورد را بررسی و تنظیمات لازم را به صورت صحیح اعمال کنید.

دیدگاه‌ها باید به صورت دستی تأیید شوند:

با زدن تیک این گزینه مشخص می کنید که قبل از اینکه دیدگاه منتشر شود و به نمایش عمومی دربیاید، شما باید به‌صورت دستی هر دیدگاه را تأیید کنید. تا زمانی که شما دیدگاه را تأیید نکنید؛ به نمایش عمومی کاربران در نخواهد آمد.

نویسنده باید یک دیدگاه پذیرفته شده داشته باشد:

با زدن این تیک نیز می توانید مشخص کنید درصورتی دیدگاه می تواند منتشر شود و به نمایش عمومی در بیاید که نویسنده آن دیدگاه حداقل باید یک دیدگاه پذیرفته شده و مورد تأیید داشته باشد.

۵- بررسی دیدگاه

امکان جالبی که وردپرس برای شما در نظر گرفته این است که می توانید در این قسمت مشخص کنید که هر کس اگر از یکسری کلمات در دیدگاه خود استفاده کرد، آن دیدگاه مستقیم به حالت صف بررسی منتقل شود. فقط کافیست هر واژه را در یک خط جداگانه بنویسید.

۶- کلیدهای دیدگاه پذیرفته نشده

این باکس نیز برای این است که شما می توانید مشخص کنید هرگاه کسی از یکسری کلماتی که مشخص می کنید در دیدگاه خود استفاده کرد، آن دیدگاه مستقیم به بخش جفنگ(اسپم) منتقل شود. در اینجا نیز باید هر واژه را در سطح جداگانه بنویسید.

۷- نیم رخ ها

شاید اصطلاح نیم رخ برای شما کمی عجیب باشد یا فکر کنید که اصلا به کارتان نمی آید. اما باید بگوییم که نیم رخ ها همان تصاویر پروفایل شما هستند. همانگونه که شما در شبکه های اجتماعی مختلف برای اکانت خود یک تصویر پروفایل انتخاب می کنید، اینجا در سایت خود نیز می توانید یک تصویر پروفایل برای خود ثبت کنید. 

۸- نمایش نیم رخ ها

با زدن تیک این گزینه قابلیت نمایش نیم رخ ها را می توانید فعال یا غیر فعال کنید.

۹- بیشترین رتبه بندی

نمایش نیم رخ ها یا همان تصاویر پروفایل را می توانید از طریق این گزینه محدود کنید و یا به همه کاربران سایت خود نمایش دهید.

۱۰- نیم رخ پیشفرض

با استفاده از این گزینه نیز می توانید نوع نمایش پیش‌فرض نیم رخ ها مشخص کنید. اگر اکانت گراواتار برای خود دارید، می توانید از تصویر اختصاصی پروفایل گراواتار خود استفاده کنید. برای اینکار کافی است با بخش مدیریت کاربران در وردپرس آشنا باشید. پس این جلسه مهم از دوره آموزش رایگان وردپرس ما را از دست ندهید.

تنظیمات قسمت رسانه در وردپرس

در قسمت تنظیمات رسانه می توانید تنظیمات که وردپرس برای بخش رسانه های سایت شما و کتابخانه آن در نظر گرفته است را مدیریت و تغییرات لازم را اعمال کنید. تنظیمات رسانه مربوط به تغییر اندازه thumbnail (بند انگشتی) تصاویر می باشد. 

با قابلیت thumbnail تصاویر وردپرس، این امکان وجود دارد که با بارگذاری و آپلود هر تصویری که شما در سایت خود انجام  می دهید، وردپرس آن تصویر را به سه سایز دیگر تبدیل و اضافه می کند. یعنی در مجمع از تصویر شما ۴ سایز وجود دارد. اولی سایز اصلی تصویر شماست و دوم و سوم و چهارم سایز تصاویر بندانگشتی شماست.

۱- اندازه های تصاویر

با استفاده از تغییر اعداد و سایزبندی های مشخص شده می توانید سایز تصاویر بندانگشتی را در وردپرس تغییر دهید. دقت کنید که این تغییر از این به بعد اعمال خواهد شد و برای تغییر سایز تصاویر از قبل آپلود شده باید از افزونه استفاده نمایید.

۲- در حال بارگذاری پرونده ها

اگر در قسمت رسانه ها دقت کرده باشید، شما می‌توانید مشاهده رسانه های خود که شامل تصاویر، ویدئو ها، صوت و یا فایل های متنی را بصورت سالانه و ماهانه فیلتر کنید. با استفاده از این گزینه می توانید این قابلیت را فعال یا غیرفعال کنید.

تنظیمات قسمت پیوندهای یکتا در وردپرس

تنظیمات پیوندهای یکتا یکی از مهم ترین بخش های تنظیمات است که باید به آن توجه داشته باشید. تنظیمات این بخش و تغییرات آن می تواند تأثیر مستقیمی بر روی سئو سایت شما داشته باشد.

۱- تنظیمات عمومی

وردپرس مانند هر سایت ساز دیگر و یا سیسیتم اختصاصی طراحی سایت، برای نمایش برگه ها و نوشته و یا هر صفحه در سایت از آدرس دهی لینک ها استفاده می کند. این آدرس دهی و فرمت آن از طریق این قسمت از پنل مدیریت وردپرس قابل تنظیم است.

شما می توانید نوع فرمت لینک نوشته ها و برگه های سایت خود را با انواع مختلفی که وردپرس در اینجا برای شما قرار داده، تغییر دهید. اینکه کدام سبک فرمت لینک برای شما مناسب است، بستگی به صفحه شما و نوع استراتژی سئو شما دارد. فرمت نام نوشته می‌تواند گزینه مناسبی برای بسیاری از وب سایت ها باشد.

۲- اختیاری

این قسمت هم همانطور که مشخص شده اختیاری است و نیاز مبرم به تنظیم ندارد. ولی در صورتیکه که قصد دارید برای دسته بندی و برچسب ها یک مبنا قرار دهید می توانید واژه و کلمه مدنظر خود را در این قسمت وارد کنید.

تنظیمات قسمت حریم خصوصی در وردپرس

هنگامی که وردپرس را نصب کنید، یک برگه به‌صورت پیش‌فرض در برگه های سایت شما بنام سیاست حریم خصوصی وجود دارد. در این برگه اطلاعات سیاست های حفظ حریم خصوصی کاربران سایت شما و دیگر موارد باید نوشته شود.

۱- تغییر برگه سیاست حفظ حریم خصوصی شما

در این قسمت می توانید برگه سیاست حفظ حریم خصوصی خود را مشخص کنید. این برگه طبق قوانین تجارت و کسب و کار در هر کشوری باید در سایت وجود داشته باشد که کاربران دلیل ثبت اطلاعات خودشان در سایت شما را بدانند و هدف شما از دریافت این اطلاعات مشخص باشد. اگر برگه ای از قبل برای این منظور ساخته اید می توانید از این قسمت آن را فراخوانی کنید.

خب این هم از آموزش بخش تنظیمات در وردپرس که خدمتتان ارائه دادیم. هدف از  ارائه این آموزش طولانی، آشنایی بیشتر شما با تنظیمات در وردپرس بود و به دلیل اهمیت بسیار بالا این بخش، کمی توضیحات طولانی شد. امید واریم که این آموزش برای شما مفید و مورد پسندتان بوده باشد.❤️

جلسه بعدی

جلسه نوزدهم: طراحی صفحات وردپرس با صفحه ساز المنتور

جلسه قبلی

جلسه هفدهم: آموزش مدیریت کاربران سایت در وردپرس

۵/۵ - (۱ امتیاز)