وردپرس چیست و چرا طراحی سایت را با وردپرس انجام دهیم؟

در این مقاله چه میخوانید؟
مقدمه سیستم مدیریت محتوا
امروزه با گسترش کسب و کار های اینترنتی هر شخصی نیاز به سایت اختصاصی خود دارد تا بتواند به راحتی محصولات خود را به مشتریان هدف معرفی کند. اگر با کسانی که برای کسب کار خود فروشگاه اینترنتی دارند صحبت کنید، پیشنهاد مشترک همه آنها استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا بسیار سریع، ارزان قیمت با امکانات بالا مثل وردپرس است. شاید این سوال برای شما به وجود آمده باشد که؛ وردپرس چیست و چه سیستم مدیریت محتوایی را برای راه اندازی سایت خود انتخاب کنیم؟
در پاسخ به این سوال، نظرات بسیار گسترده است. با کمی پرس و جو، اسم وردپرس را به مراتب خواهید شنید اما ورپرس چیست و چرا باید سایت خود را با وردپرس طراحی کنیم؟ برای دست یافتن به پاسخ این سوال در ادامه با ما همراه باشید تا با اطلاعات کافی از این سیستم مدیریت محتوا، از آن استفاده کنید.

وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS(Content Management System) است. سیستم های مدیریت محتوا، سیستم هایی هستند که می توانید با استفاده از آنها محتوای دلخواه خود را تولید کنید و به سادگی آنها را مدیریت کنید. برای آشنایی بیشتر با انواع سیستم مدیریت محتوا می توانید به مقاله سیستم مدیریت محتوا چیست؟ مراجعه کنید.
اگر بخواهیم از دید حرفه ای به سوال ورپرس چیست پاسخ دهیم، میتوان گفت: « وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا بر پایه PHP است که توسط Mysql پشتیبانی می شود و برای ساخت سایت های اینترنتی به صورت متن باز و رایگان استفاده می شود». متن باز بودن وردپرس یه این معنا است که؛ شما با تسلط بر دانش برنامه نویسی می توانید هرگونه شخصی سازی برروی سایت خود انجام دهید. تمام ویژگی های ذکر شده، علت محبوبیت وردپرس در دنیا است.
چه سایت هایی را می توان با وردپرس طراحی کرد؟
با توجه به متن باز بودن وردپرس و وجود افزونه های بسیار زیاد برای این سیستم مدیریت محتوای بی نظیر، شما قادر خواهید بود هر سایتی را طراحی کنید. شما برای طراحی سایت های مختلف با وردپرس نیاز به هیچ گونه دانش برنامه نویسی ندارید و همین علت باعث شده تا ۴۰ درصد سایت های دنیا با وردپرس طراحی شوند. با یک آموزش ساده و کمی کار کردن با وردپرس شما می توانید انواع سایت های فروشگاهی، شرکتی، پزشکی، خبری، چند منظوره، آموزشی و … را طراحی کنید. شما برای آموزش کامل و رایگان وردپرس می توانید اینجا کلیک کنید.

چه کسی وردپرس را طراحی کرده است و چه کسانی آن را گسترش می دهند؟
وردپرس به عنوان یک پروژه در سال ۲۰۰۳ توسط مت مولن وگ و مایک لیتل طراحی شد. در روز های ابتدایی وردپرس دارای امکانات مناسبی نبوده است. با همکاری بسیاری از برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب، وردپرس به افزونه ها و قالب های بسیار زیادی مجهز شد. اگر علاقه مند به برنامه نویسی باشید و هدف شما کسب درآمد از اینترنت است، شما نیز می توانید یک توسعه دهنده وردپرس شوید.
امکانات فوق العاده وردپرس دلیل محبوبیت این مدیریت سیستم محتوا
همانطور که در بخش های فوق اشاره کردیم، وردپرس به علت رایگان بودن، متن باز بودن و قابلیت ایجاد هر نوع سایت اینترنتی از محبوبیت بالایی برخوردار است، اما دلیل محبوبیت وردپرس بیش از موارد ذکر شده است. در ادامه به معرفی دلایل بیشتر محبوبیت وردپرس می پردازیم.
امنیت وردپرس، مهم ترین ویژگی یک وب سایت وردپرس
وردپرس به علت به داشتن قابلیت های بروز رسانی مداوم، بک آپ گیری منظم، استفاده از کپچا، تغیر پسوند جداول، استفاده از SSL و … دارای امنیت بسیار بالایی است. علاوه بر نکات ذکر شده، استفاده از افزونه های امنیتی نیز میتواند خیال شما را از بابت امنیت سایت راحت کند.
سرعت بالا وردپرس، بهینه سازی بی نظیر، کسب رتبه های عالی در گوگل
وردپرس به علت دارای بودن افزونه ها و قالب های بهینه سازی شده، سرعت سایت شما را صورت چشمگیری افزایش می دهد. افزونه های سئو سایت وردپرس به مانند؛ یواست( Yoast SEO) و رنک مث( Rank Math) در بهبود سرعت سایت شما نقش اساسی دارد. این افزونه های فوق العاده رایگان برای سئو سایت وردپرسی طراحی شده اند تا شما بتوانید بهترین رنک های گوگل را به خود اختصاص دهید.
توسعه پذیری وردپرس چگونه است؟ و چه امکاناتی را به ما می دهد؟
توسعه پذیری وردپرس به این معنی است که شما می توانید هر گونه امکاناتی را بدون نیاز به برنامه نویسی و به صورت رایگان برروی سایت خود در اختیار داشته باشید. برای مثال اگر بودجه کافی برای جذب نیروی سئو برای سایت خود ندارید، افزونه های سئو می تواند بهترین راهنما برای شما باشد.
نصب و راه اندازی سایت وردپرسی، آسان ترین کار زندگی شما
اگر با خود فکر می کنید که برای طراحی سایت اختصاصی خود نیازمند دانش برنامه نویسی هستید، بهتر است این متن را مجددا به صورت کامل مطالعه کنید. برای نصب و راه اندازی سایت اختصاصی خود، تنها دانشی که نیاز دارید کلیک کردن است!!!با توجه به گسترش وردپرس و محبویت این سیستم مدیریت محتوا بسیاری از سایت های ارائه دهنده هاست، می توانند وردپرس را برای شما نصب و راه اندازی کنند. جهت انجام این امر کافیست با شرکت ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید. برای آشنایی بیشتر با مفهوم هاست می توانید به صفحه آموزش خرید هاست مراجعه کنید.
آیا امکان نصب وردپرس برروی کامپیوتر شخصی وجود دارد؟
البته!!! از جمله امکانات بینظیر وردپرس می توان به امکان نصب آن برروی کامپیوتر شخصی یا Localhost اشاره کرد. زمانی که شما وردپرس را برروی کامپیوتر شخصی خود نصب کنید، میتوانید سایت خود را بدون هزینه بار ها و بار ها طراحی کنید و هیچ وقت نگران شکست خوردن پروژه خود نباشید. برای آشنایی هرچه بیشتر شما با مفهوم Localhost در بخش دوره آموزش وردپرس وبداتیس آموزش ویدئویی نصب وردپرس روی Localhost را برای شما آماده کرده ایم.
متخصص پشتیبانی سایت وردپرس خود باشید!
به علت شهرت بسیار زیاد وردپرس و طراحی سایت های بسیار زیاد با وردپرس، شما برای یافتن راهنمایی و پشتیبانی سایت خود، هیچگاه با مشکل مواجه نخواهید بود. هر زمانی که با مشکل خاصی روبرو شدید، کافیست سرچی در گوگل انجام دهید و بهترین راهنمایی ها را دریافت کنید. البته در برخی از موارد شما نیازمند پشتیبانی تخصصی هستید. اگر با چنین مشکلاتی روبرو شدید، تیم پیشتیبانی سایت وبداتیس آمادگی کامل برای پیشتیبانی از سایت شما را دارد.
در پایان در پاسخ به سوال، وردپرس چیست؟ و چرا طراحی سایت خود را با وردپرس انجام دهیم؟ می توان گفت: «وردپرس بهترین راه برای طراحی سایت رایگان، ایمن، سریع، قابل توسعه و انعطاف پذیر است». در صورت ایجاد هرگونه مشکل در طراحی سایت وردپرسی خود، تیم پشتیبانی وردپرس آمادگی کامل برای پاسخ به سوال شما را دارد.
درباره سیدمصطفی میرشفیعی
سعی کنیم دنیا رو پرمحتوا کنیم نه پر از محتوا !
نوشته های بیشتر از سیدمصطفی میرشفیعیمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
جلسه پنجم: سکشن یا بخش در ویرایشگر المنتور
جلسه چهارم: آموزش پیکربندی تنظیمات المنتور + بررسی قسمت های کلی المنتور
با استفاده از این آموزش به صورت کامل المنتور خود را شخصی سازی کنید
کلود فلر (Cloud flare) چیست؟ و چه مزیتی دارد؟
آشنایی با کلود فلر و مزایایی بینظیر آن برای هر وب سایت
روانشناسی رنگها در طراحی سایت، تبدیل بیننده به مشتری
شناخت حرفه ای رنگ ها و استفاده از بهترین ترکیب رنگی برای بهبود وب سایت
سی دی ان چیست؟ شناخت حرفه ای CDN
cdn چیست؟ و مزایایه استفاده از آن
طراحی سایت ریسپانسیو یا واکنش گرا چیست؟ اهمیت طراحی سایت Responsive
آشنایی کامل با طراحی ریسپانسیو وب سایت و تاثیر های شگرف آن
دیدگاهتان را بنویسید