اگه کسب و کاری داری که به فکر گسترش اون هستی ممکنه این سوال به ذهنت رسیده باشه که میتونم با داشتن یه وبسایت میتونم موقعیت بهتری برای خودم ایجاد کنم یا نه؟

میخوای بدونی داشتن یه وبسایت چطور میتونه به کار یا ایده ای که داری کمک کنه؟

چطور یه وبسایت میتونه برات یه برگ برنده باشه؟

و…

ما تو این مقاله میخوایم مزایای داشتن وبسایت رو بهت معرفی کنیم. پس با ما همراه باش.

کسب و کارت رو حرفه ای و پیشتاز جلوه بده

با توجه به گسترش فعالیت ها در فضای مجازی و رونق این عرصه در دنیای امروزی، اهمیت تاثیراتش بر افراد جامعه بر هیچ کسی پوشیده نیست. پس اگه بین رقبای کاریت یه وبسایت حرفه ای طراحی و مدیریت کنی، یقینا یه امتیاز ویژه برای شما نسبت به سایرین محسوب میشه. این میتونه تو و کسب و کارت رو به روز و حرفه ای جلوه بده.

کسب و کارت رو جایی راه بنداز که مشتری هم اونجاست

وقتی شخصی دنباله یه محصول یا یک کسب و کار ویژه باشه، اولین چیزی که به ذهنش میرسه،  جستجو تو فضای اینترنته. اطلاعاتی که از این فضا به دست میاد تاثیر بسیار زیادی در جهت دهی تصمیمات اشخاص داره. اگه تو فضای مجازی با داشتن یه وبسایت خوب فعالیت داشته باشی، یقینا در داشتن مشتری بیشتر پیشتاز هستی. این امر به گسترش و رونق کسب و کارت میتونه خیلی کمک کنه.

خدمات و محصولاتت رو به راحتی هرچه تمام تر معرفی کن

فضای مجازی یه دنیای نامحدوده. با داشتن یه وبسایت می تونی تمام محصولاتی که داری و همچنین کسب و کارت و حتی محیط شغلیت (مثلا یه رستوران) رو به بهترین شکل به بقیه معرفی کنی. با افزایش مشغله افراد و برجسته تر شدن اهمیت زمان، پیداکردن یه محصول مناسب در کمترین زمان و امکان مقایسه اون با سایر اجناس و محصولات به یکی از دغدغه های اصلی تبدیل شده. اینکه بتونی جستجو و خریدت رو با صرف کمترین زمان و انرژی و بدون واسطه تهیه کنی یه مزیت ویژه محسوب میشه. پس با داشتن یه وبسایت خوب می تونی مشتریای جدید از طریق فضای مجازی داشته باشی.

مشتری ها راحت تر می تونن باهات ارتباط برقرار کنن

شاید با یه مغازه که مشتریای زیادی تو صف ایستادن مواجه شده باشی. دیدن این صحنه احتمالا تو رو حتی از ورود به مغازه نیز منصرف میکنه. چون باید وقت زیادی صرف کنی و در آخر هم شاید به نتیجه ای که میخواستی نرسی. با شیوع ویروس کرونا و دشواری رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی این مساله خیلی آزار دهنده تر شده. اما اگه برای کسب و کارت یه وبسایت خوب طراحی کنی علاوه بر این که افراد زیادی می تونن هم زمان از محصولاتت بازدید کنن، حتی خارج از ساعات کاری هم کسب و کار و محصولاتت برای مشتریان در دسترس هست. همچنین مشتریان هر سوالی داشته باشن تو فضای وبسایت ازت می پرسن و شما هم در اولین فرصت پاسخشون رو میدی. هرچقد تعاملاتت با مشتری بیشتر باشه، رضایت و محبوبیت بیشتری هم به دست میاری. با امکان ثبت دیدگاه (نظرات) توی سایت می تونی نظر مشتریان رو هم بدونی و اگه تو کسب و کارت نقطه ضعفی وجود داره رفعش کنی.

مسیریابی با گوگل مپ

رسیدن به مقصد از یه مسیر مناسب تو کمترین زمان برای همه جذابه. اگه مشتری ها به خرید حضوری و بازدید از کسب و کارت علاقه مند باشن، می تونن با استفاده از نقشه گوگل به راحتی موقعیتت رو ببینن و بهترین مسیر دسترسی به کسب و کارت رو پیدا کنن.

مدیریت آسان وبسایت

در گذشته برای طراحی وبسایت اشخاص باید به متخصصین این حوزه مراجعه می کردن. چون افراد ماهر و قابل اعتماد کمی در این زمینه فعالیت می کردن، طراحی وبسایت خیلی زمان و هزینه زیادی لازم داشت. اما امروزه با گسترش استفاده از سیستم های مدیریت محتوا (CMS)، نیازی به داشتن دانش کد نویسی نیست. پس مطمئن باش که می توانی به راحتی وبسایتت رو مدیریت کنی.

از طراحی وبسایت، ثبت محصولات، اطلاعات، پاسخگویی به مشتریان و … رو میتونی به سادگی انجام بدی.

محصولاتت رو آنلاین بفروش

ممکنه برخی افراد نتونن به سادگی به خرید از فضای اینترنت اعتماد کنن. حالا جواب چیه؟ که کسب و کارایی که تو وبسایتشون اقدام به فروش محصولات می کنن باید مجوزهایی مثل اینماد ( از وزارت صنعت، معدن، تجارت) و ساماندهی ( از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ) دریافت کنن. این مجوزها تنها به اشخاصی که دارای کسب و کار با موقعیت مشخص و مجوزهای لازم باشن، داده میشه. پس اگه وبسایتی این دو تا مجوز رو داشته باشه، اعتبار بالایی داره. همچنین اگه محصول مورد نظرت رو توی وبسایتی پیدا کنی می تونی از فروشنده بخوای که مبلغ کالا رو درب منزل پرداخت کنی. با این امکان در زمان، انرژی و هزینه مشتری و فروشنده صرفه جویی میشه.

از تبلیغات کاغذی و هزینه هاش خلاص شو

تبلیغات کاغذی و هزینه هایی که داره، نهایتا موقعیت کسب و کارت، آدرس و شماره تماست رو در سطح شهر به افراد معرفی می کنه. بسیاری از افراد هم بعد از مواجهه با تبلیغات کاغذی، اونو دور میندازن. اما وبسایت تو رو در سطح جهانی معرفی می کنه و به اندازه تبلیغات کاغذی هم هزینه نداره. همچنین افراد هر زمان اراده کنن وبسایتت و محصولاتت رو در اختیار دارن. در واقع یه بار هزینه میکنی و برای همیشه ازش استفاده میبری.

همیشه در دسترس باش

معرفی خدمات، محصولات و کسب و کار به صورت مکرر برای افراد مختلف کار دشواریه. علاوه بر این هر کسب و کاری ساعات کاری محدودی داره. ولی می تونی با معرفی محصولات و خدماتت تو وبسایت در هر ساعتی از شبانه روز در دسترس باشی. ایام تعطیل، محدودیت های قرنطینه، منع رفت و آمد، کاهش ساعات کاری و… برای وبسایت معنایی نداره. کافیه یه وبسایت خوب با محتوای خوب داشته باشی تا به کسب و کارت رونق بدی.

کاهش هزینه های فروش فیزیکی

هر کسب و کاری به یک فضای فیزیکی نیاز دارد. اداره این محیط نیز هزینه هایی از قبیل اجاره ماهانه،  لوازم دکوراسیون، قبوض آب و برق و تلفن، مصارف جانبی و… به همراه دارد. علاوه بر این در صورت جابجای و نقل مکان ممکن است بسیاری از مشتریان تان را از دست بدهید. اما وبسایت علاوه بر نداشتن این گونه هزینه ها، به دلیل ثابت بودن می تواند نقطه قوتی در کسب و کار شما باشد.

نتیجه گیری

در دنیای امروزی که فعالیت در فضای مجازی به سرعت در حال غلبه بر روش های سنتی است، داشتن یک وبسایت می تواند کمک شایانی در گسترش و رونق کسب و کار اشخاص داشته باشد. از طرفی اهمیت ارزش زمان، انرژی و دسترسی به بهترین نتایج نیز همیشه دغدغه افراد بوده است. مواردی که به آن اشاره شد تنها بخشی از مزایای برجسته داشتن وبسایت است. شما نیز می توانید همین حالا برای داشتن یک وبسایت خوب اقدام کنید و از رقبای خودتان سبقت بگیرید.

۴/۵ - (۱ امتیاز)